Over ons

Het is altijd belangrijk om voor jezelf te zorgen en alle principes van een goede gezondheid te gebruiken. Regelmatige controles, goede voeding en een gezond leven stellen iemand in staat om op een zorgvuldige maar redelijke manier gezond te blijven. Vaak raakt men overdreven bezorgd over gezondheidsproblemen en raakt men verstrikt in een cyclus van gezondheidszorgen. Het ene gezondheidsprobleem wordt verzoend wanneer een ander onmiddellijk opduikt om zijn plaats in te nemen. Deze zorgen worden na een tijdje allesomvattend en vermoeiend.

Gezondheidszorgen hebben eigenlijk een doel en dit doel is niet moeilijk te detecteren als men diep genoeg in dit gedragspatroon kijkt. Vaak houdt dit patroon in dat de hersenen afleiden van specifieke emoties die het individu moeilijk kan aanpakken.

Veel emoties zijn zo overweldigend, zoals woede, verdriet of angst, dat de hersenen manieren zoeken om af te leiden. Gezondheidszorgen passen bij de rekening, want wanneer men zich intens zorgen maakt over zijn gezondheid, is er weinig ruimte om een ​​verontrustende emotie aan te pakken.

Gezondheidszorgen bedekken elke andere gedachte en dit WERKT. Dit is de perfecte afleiding van verontrustende emoties. Wanneer de ene zorg verzoend is, neemt een andere plaats om de ongeadresseerde emotie te verhullen. Elke zorg over de gezondheid heeft een sterk doel, omdat het de echte verontrustende emotie maskeert, die op de lange termijn veel moeilijker onder ogen te zien is.