De meeste mensen kijken niet uit naar een bezoek aan de tandarts. Soms komt dit door slechte ervaringen of angst voor het boren en al die vreselijke haakjes waar de tandarts mee in je gebit port. De Tandarts Amsterdam ontvangt je in een gastvrije omgeving waar jij je comfortabel voelt. De tandartsen en de rest van het team hebben veel ervaring en kennis. Je kunt er zeker van zijn dat je bij Tandarts Amsterdam de beste behandelingen en nazorg krijgt met het beste resultaat. Angst voor de tandarts is niet nodig. Waag de stap naar de praktijk in het hartje van Amsterdam Zuid.

De behandelingen bij de Tandarts Amsterdam

Naast de reguliere gebitscontroles en de meest gangbare tandheelkundige behandelingen kan je bij de tandarts in Amsterdam Zuid ook terecht voor gebitsrestauratie, zoals het plaatsen en vervangen van kronen en bruggen. Vermijd jij het om breeduit te lachen? Heb jij verkleurde tanden of zijn er beschadigingen aan je gebit? De cosmetische tandarts geeft jou een stralende lach. Zo kan de tandarts je tanden bleken of facings over je eigen tanden heen plaatsen. Op basis van een persoonlijk behandelplan wordt bepaald wat de beste behandeling is. Als je veel last hebt van ontstekingen staat de parodontoloog voor je klaar.

Ook voor kinderen

Ook kinderen vinden een bezoek aan de tandarts vaak spannend. De gespecialiseerde kindertandarts van Tandarts Amsterdam weet precies hoe je het beste met kinderen om kan gaan en legt stap voor stap aan je kind uit wat er gebeurt en waarom. Ondertussen werkt de tandarts zo efficiƫnt en snel mogelijk zodat een bezoekje aan de tandarts er snel weer op zit. Het aantal gaatjes bij kinderen neemt toe. De kindertandarts besteedt extra aandacht aan het geven van tips over de verzorging van het gebit. Zo worden gaatjes voorkomen. Kinderen doen geen traumatische ervaringen op bij de tandarts en willen blijven komen. Ook als ze wat ouder zijn. Zo worden problemen in de toekomst voorkomen.