Je vindt een gezonde levensstijl belangrijk. Je probeert elke dag voldoende te bewegen en eet gezond. Dit lukt door de drukte van alledag helaas niet altijd. Bovendien krijg je ook uit groente en fruit niet alle voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Start je dag gezond met een vitamine pakket. Zo weet je zeker dat je alles wat je nodig hebt binnen krijgt en geef je je lichaam een steuntje in de rug om gezond te blijven.

Simpeler kan het niet met een vitamine pakket

Je staat bij de drogist en wordt al moedeloos als je de eindeloze rijen met potjes en pilletjes ziet. Welke pillen zijn nu geschikt voor jou? Met Richard de Leth supplementen hoef jij je hoofd niet meer te breken. De pakketten en de dosering zijn voor jou samengesteld door experts met veel ervaring. De dosering is bovendien gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wil je dierlijke toevoegingen in je vitaminen en mineralen liever vermijden? Kies dan voor een speciaal vegan pakket. Heb jij specifieke voorkeuren en behoeftes? Met een persoonlijk vitamine pakket bepaal je zelf welke vitamines en mineralen je wilt. De pilletjes zitten bij elkaar in een handig zakje. Elke dag scheur je een zakje open en slik jij de vitaminen van die dag. De zakjes nemen nauwelijks ruimte in en zijn ook handig voor op reis.

Een abonnement afsluiten

Je neemt je voor om elke dag braaf je vitaminen en mineralen te slikken. Je doet dit een aantal weken tot het potje leeg is. Je komt er niet toe om nieuwe te kopen en vervolgens slik je maanden weer geen vitaminen. Je lichaam gaat baat hebben bij het slikken van extra vitaminen en mineralen als je dit minstens drie maanden volhoudt. Hoe makkelijk is het als je een abonnement afsluit? Je nieuwe voorraad vitaminen wordt maandelijks thuis bij je afgeleverd. Zo grijp je nooit meer mis en kan je je gezonde levensstijl beter volhouden.